Disclaimer

De inhoud van de website, inclusief maar niet beperkt tot: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, handelsmerken en domeinnamen, zijn eigendom van Anna-Mae Studio en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriƫle eigendomsrechten die gelden onder de toepasselijke wetgeving. Het is niet toegestaan om de website of enig deel daarvan te reproduceren of beschikbaar te stellen zonder toestemming van Anna-Mae Studio.

De informatie en afbeeldingen die door Anna-Mae Studio worden verstrekt, zijn met de grootst mogelijke zorg op deze website geplaatst, maar nauwkeurigheid en volledigheid kunnen niet worden gegarandeerd. Anna-Mae Studio streeft ernaar de website voortdurend te onderhouden en bij te werken, maar kan niet garanderen dat de inhoud van deze website nog actueel is na verloop van tijd of wanneer deze website wordt geraadpleegd.

De informatie op deze website kan te allen tijde zonder kennisgeving worden gewijzigd. Bezoekers van de website zijn uitsluitend verantwoordelijk voor het gebruik van deze website. De websites die vanaf deze website kunnen worden bezocht, zijn niet ontworpen en gemaakt door Anna-Mae Studio.

Anna-Mae Studio aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid om deze te gebruiken), inclusief schade veroorzaakt door virussen of onnauwkeurigheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een website waarnaar de website verwijst, of informatie van of via een website die verwijst naar een website en informatie die op de website is geplaatst zonder voorafgaand overleg met ons.